InclusivComunicat Ilie Cheșa, primar Secusigiu

  de - | 18 iunie 2015, 12:22 PM | Inutile

  0

  Primarul liberal al comunei Secusigiu, Ilie Cheșa, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că, din cauza Guvernului Ponta și a deciziei de a „echilibra” bugetele locale, comuna pe care o conduce a pierdut aproape jumătate din bugetul pe care îl avea în anii anteriori.

  Știu că s-a mai vorbit despre decizia Guvernului Ponta de a «echilibra» bugetele locale, dar acest subiect, prin efectele negative pe care le produce, este mereu unul de actualitate. Aș vrea să vorbesc despre efectele negative pe care această decizie a Guvernului le are asupra comunei Secusigiu și asupra cetățenilor acesteia. În primul rând aș vrea să vă spun că Secusigiu pierde, prin această «echilibrare», aproape jumătate din fondurile pe care le aveam în anii anteriori. Dacă în trecut aveam un buget de aproximativ 2,7 milioane de lei, plus veniturile proprii, acum avem un buget de 1,5 milioane. În acest fel, ne rămâne de spus doar că Guvernul stopează dezvoltarea comunei Secusigiu, dar și a altor comune mari, în dauna unor comune mici. Este greu și, în același timp, frustrant să știi că Guvernul pune semnul egal între o comună de câteva mii de locuitori și una de câteva sute de locuitori. Nu am nimic împotriva comunelor mici, dar este ilogic. În aceste condiții, avem o singură șansă să ne dezvoltăm, iar această șansă constă în atragerea de fonduri europene, prin Grupurile de Acțiune Locală (GAL)”, a declarat Ilie Cheșa, primarul comunei Secusigiu.

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad