sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Gheorghe Falcă, președinte PNL Arad

  de - | 13 aprilie 2016, 7:28 PM | Undeva

  2

  Gheorghe Falcă, președinte al PNL Arad și primar al Municipiului Arad, a anunțat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul partidului, că liberalii se pregătesc să-și prezinte echipa care se va regăsi pe lista pentru Consiliul Local Municipal Arad pentru alegerile din 5 iunie. Liderul PNL a explicat și care sunt cele mai importante trei direcții pe care se vor plia proiectele liberalilor pentru mandatul 2016-2020.

  „Săptămâna viitoare, Partidul Național Liberal va prezenta echipa de candidați pentru Consiliul Local Municipal Arad. În acest moment lucrăm la programul pe care noi o să-l prezentăm cetățenilor Municipiului Arad pentru mandatul 2016-2020. Vă pot spune că în acest program vom merge pe trei mari direcții. În primul rând, infrastructura orașului va fi îmbunătățită prin proiectul «Regenerare Urbană», acel proiect care se adresează cartierelor de blocuri și zonei centrale. Prin acest proiect vom realiza peste 7 hectare de spații verzi, peste 300.000 mp pentru parcări, 40.000 mp pentru trotuare și toată această activitate se va realiza în doi ani și jumătate. Al doilea proiect este legate de investițiile în cultură și educație. Noi lucrăm deja la Palatul Cultural și vom investi în modernizarea Teatrului Clasic Ioan Slavici, printr-un proiect în valoare de 5 milioane de euro – finanțare europeană. La nivel de învățământ, jumătate din actualele școli sunt deja programate pentru a fi izolate termic prin proiecte pe fonduri europene. La fel, colegiile tehnice vor beneficia de finanțare europeană, iar în patru ani de zile vom finaliza cam 80% din reabilitarea instituțiilor de învățământ. Rămâne zona de sport, cu cel mai mare proiect al Aradului, iar aici mă refer la finalizarea stadionului Francisc Neuman. Apoi discutăm de finalizarea bazinului de polo, de finalizarea celor patru terenuri de sport de la ICRTI. Vom continua construcția de săli de sport, iar prima va fi la Școala Generală nr. 13. Totodată, vom realiza cel mai modern complex sportiv, care va fi în zona străzii Mărului, unde vom realiza 6 terenuri de tenis, 2 terenuri de fotbal, 1 teren de rugby, terenuri de baschet și handbal, dar și o zonă de agrement și pescuit. Acea suprafață mare va schimba zona și legătura între cartierul Alfa și pădurea Ceala”, a declarat Gheorghe Falcă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Iar „NOI” cu siguranță v-om fi din nou țepuiți.

   Cooperativa de făcut bani a lui Falcă, informează că se începe acțiunea de colectare, iar „colaboratorii” trebuie să treacă pe la caseria de partid, să purceadă la decartarea „taxelor de participare” la viitoarele licitații.
   În principal sânt avizați „asfaltangii și betoniștii”.

   Acest ” Comunicat PNL” ar trebui introdus la secțiunea „Vând și Cumpăr” și taxat ca atare. În orice caz nu este un anunț de „interes public”.

   +8 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.