sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Eusebiu Pistru, deputat PNL Arad

  de - | 19 martie 2015, 12:49 PM | Undeva

  0

  Deputatul PNL Arad Eusebiu Pistru „îşi exprimă regretul” că a avut dreptate atunci când a afirmat că masterplanul pe transporturi al ministrului Ioan Rus este „de domeniul SF”, fără şanse de a fi aprobat de către Comisia Europeană.

  „După ce am participat la expunerea de hărţi colorate şi planuri de domeniul fantasticului, am spus că ministrul Ioan Rus, de fapt, Guvernul PSD, doar mimează preocuparea pentru dezvoltarea infrastructurii de transporturi a României, pentru a arunca praf în ochii electoratului. Am mai spus că nu există nicio şansă ca acel aşa zis masterplan să fie aprobat de către Comisia Europeană, fiind alcătuit de către niște oameni ignoranţi. Din păcate, am avut dreptate, Comisia Europeană a respins proiectul exact din motivele expuse, atunci, de către mine: lipsa unei prioritizări şi a surselor de finanţare. Tot din păcate, România, din vina unui Guvern incompetent şi dezinteresat, se va alege cu praful de pe tobă. Nu prea văd cum ar putea aceşti oameni lipsiţi de profesionalism şi viziune să dea naştere unui proiect acceptabil, până în 9 aprilie, termenul limită stabilit de către Comisia Europeană. Probabil, ministrul Ioan Rus va schimba câteva virgule şi câteva săgeţi colorate pe hărţi şi ne va convoca şi pe noi, ca să ne dăm cu părerea, să poată spune că a avut consens pe aşa zisul masterplan. Evident, nici de această dată nu se va sinchisi de opiniile celorlalţi, pentru el şi pentru Guvernul PSD aşa zisa colaborare fiind doar un pretext pentru a arunca vina pe alţii. Din păcate, mă tem că împrumutul de 7 miliarde de euro, aprobat recent de către Guvern, va afecta grav ţinta de deficit bugetar, ceea ce va duce la respingerea proiectului. Aceasta, pentru că Guvernul PSD nu avea nici cea mai mică intenţie de a folosi împrumutul pentru cofinanţare, ci pentru a umfla puşculiţa premierului destinată pomenilor electorale”, a declarat deputatul PNL Eusebiu Pistru.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.