Comunicat de presă finalizare proiect – LARIFARM SRL

de - | 18 October 2021, 3:09 PM | Anunțuri proiecte

Societatea LARIFARM SRL cu sediul în Localitatea ARAD, Strada Calea Aurel Vlaicu,bl.Z24, Sc.A, Ap.1 Județ Arad, înregistrată sub nr. J02/190/1998, CUI 10437739 anunță finalizarea proiectului nr. RUE 7186, contract de finanțare M2-7278 din 06-04-2021, înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/AIMMAIPE.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea beneficiarului în contextul crizei provocate de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
    – menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni;
    – menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 834.813,75 lei (valoarea totală) din care: 729.925,00 lei grant și 108.888,75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

LARIFARM S.R.L.
    Persoana de contat: Rif Mihaela