Comunicat de presă finalizare proiect – CDC TRANSPORT INNOVATIONS SRL

de - | 23 august 2021, 4:31 PM | Anunțuri proiecte

Societatea CDC TRANSPORT INNOVATIONS SRL cu sediul în Localitatea Pecica, Oraş Pecica, Strada 1, Nr. 304, Judet Arad, înregistrată sub nr. J2/623/2010, CUI 27345729 anunță finalizarea proiectului nr. RUE 3657, contract de finanțare M2-3657 din 18-12-2020, înscris în cadrul Măsurii ,,Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea beneficiarului în contextul crizei provocate de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

– menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni;

– menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 834.813,75 lei (valoarea totală) din care: 725.925,00 lei grant și 108.888,75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.