Comunicat de presă finalizare proiect – CCC PRIME SOLUTIONS SRL

de - | 13 octombrie 2021, 11:12 AM | Anunțuri proiecte

Societatea CCC PRIME SOLUTIONS SRL cu sediul în Localitatea Pecica, Strada 2, Nr. 22, Județ Arad, înregistrată sub nr. J2/1295/2018, CUI 39743248 anunță finalizarea proiectului nr. RUE 7186, contract de finanțare M2-7186 din 06-04-2021, înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea beneficiarului în contextul crizei provocate de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

– menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni;

– menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 556.542,50 lei (valoarea totală) din care: 483.950,00 lei grant și 72.592,50 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.