Comunicat de presă finalizare implementare proiect – LKW DAFROM SERVICE SRL

de - | 18 iunie 2021, 9:47 PM | Anunțuri proiecte

LKW DAFROM SERVICE SRL anunță finalizarea implementării  proiectului cu titlul ”GRANT CAPITAL DE LUCRU” proiect  nr RUE 1930 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 18/12/2020-18/12/2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID-19.

Prioritatea de investiții 3d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

– menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

– menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea totala a proiectului  (Sumă solicitată RON):726.549,3 RON

Valoare grant nerambursabil (RON) 631 .782 RON

Valoare cofinanțare (RON): 94.767,3 RON

Finantarea nerambursabilă: 631.782 lei

Data începerii şi finalizării proiectului: 18/12/2020 – 18/12/2021.

Proiect cofinanțat din Programul Operațional Competitivitate, Axa prioritară 3 – – Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID -19, Prioritatea de investiții 3d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare, Acțiunea 3.1.1. Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19.