Comunicat de presă finalizare implementare proiect – CRISPY HOUSE SRL

de - | 23 June 2021, 10:52 PM | Anunțuri proiecte

Numele beneficiarului: SC  CRISPY HOUSE SRL

Obiectiv general al proiectului: Acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014 – 2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate COVID-19, pentru beneficiarii prevăzuți la alin. (3), a căror activitate a fost afectată de răspândirea virusului SARS – CoV-2 sau a căror activitate a fost interzisă prin ordonanțe militare pe perioada stării de urgență sau îngrădite pe perioada stării de alertă

Valoarea totala a proiectului  (Sumă solicitată RON): 834.813,75 RON

Valoare grant nerambursabil (RON) 725,925.00 RON

Valoare cofinanțare (RON): 108,888.75 RON

Finanțarea nerambursabilă: 725,925.00 lei

Data începerii şi finalizării proiectului: 17/12/2020 –  14/06/2021

Proiect cofinanțat din Programul Operațional Competitivitate, Axa prioritară 3 — Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID -19, Prioritatea de investiții 3d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare, Acțiunea 3.1.1. Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19.

footer Crispy