marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Comrade Detective, un serial românesc cu supervedete americane produs de Amazon și A24, vine bombastic începând din 4 August (Video)

  de Lajos Notaros | 1 august 2017, 7:35 PM | Film

  0

  Deocamdată doar pe stream, însă conceptul este atât de neobișnuit încât merită toate eforturile.

  Actiunea filmului se desfășoară în România anului 1983, cei doi politisti, de fapt milițieni, care anchetează moartea unui coleg de al lor sunt interpretați de Florin Piersic jr. și Corneliu Ulici, serialul având toate ingredientele serialelor americane de gen.

  Un mixaj dintre The Scary Movie și The Americans după părerea celor de la Decider, serialul promite ceva inedit de-a dreptul în cadrele unei parodii mai puțin obișnuite.

  Noutatea este inclusiv sincronizarea din start în engleză, realizată prin colaborarea unor supervedete în frunte cu Channing Tatum, cel care este vocea englezească a lui Florin Piersic jr., Ulici are onoarea să vorbească engleza prin vocea lui Joseph Gordon-Levitt, alături de ei staruri precum Daniel Craig, Kim Basinger sau Mahershala Ali și mulți altii, traducând povestea românească din anii optzeci ai secolului trecut în ceva care oscilează grațios între filmul de acțiune si o comedie-satiră cum nu s-a mai făcut până acum nici măcar la Hollywood.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.