Comportament de infractor în Brazilia: hoțul fură hoțul. „Asta-i lipsă de respect!”

  de Special Arad | 2 septembrie 2014, 1:08 PM | Internaţional | Video

  0

  Un hoț din Sao Paulo fură dintr-o farmacie și situația îi scapă de sub control. Acesta parchează mașina în fața unei farmacii și părăsește vehiculul. Ascuns de camerele de filmat, intră să fure din farmacie. Între timp… surpriză! Un alt hoț apare și-i fură mașina individului. Când hoțul nostru revine… mașina nu mai e. Privește în toate părțile, fără să-i vine a crede ce i s-a întâmplat. Dar „aventura” nu se oprește aici! În timp ce își caută mașină, un alt bărbat vine și fură hoțul, lăsându-l fără „pradă”.

  Totul a fost filmat de camerele de securitate. Indignat de furtul mașinii, infractorul depune o plângere la o secție de poliție. Acolo, însă, dă de patronul farmaciei pe care tocmai o asaltase. A fost arestat instantaneu.

  Hoțul, Mauricio Ferro (zis Bagulhinho), zice că a rămas impresionat de violența faptelor: „În ziua de azi e atâta violență încât ieși la furat și te întorci mai sărac decât înainte. Lumea nu mai poate duce o viață necinstită! Mi-au furat mașina nou-nouță! O furasem chiar ieri! Să-ți zic cum stă treaba: hoții ăștia nu te lasă să te bucuri de lucrurile obținute prin suferință și cu sudoarea frunții! Nu așa se face treabă. Asta-i lipsă de respect.”

  Varianta subtitrată AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.