marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Complexul Matern Pediatrie, mutat din spatele spitalului, în fața lui

  de Special Arad | 28 septembrie 2023, 6:31 PM | Administraţie

  1

  Comunicat CJA. Proiectantul noului Complex Matern Pediatrie, construit de Consiliul Județean Arad, a făcut prima inspecție în teren, la Spitalul Județean.

  Ca urmare a constatărilor făcute și în urma discuțiilor cu președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, s-a decis mutarea amplasamentului noului complex Matern-Pediatrie din spatele spitalului, în zona de lângă biserica ortodoxă, care se află în fața Spitalului Județean.

  Proiectul de construire a Complexului Matern Pediatrie continuă. Consiliul Județean Arad nu a primit nicio informație oficială din partea Ministerului Sănătății cu privire la mutarea finanțării de pe PNRR, pe un credit garantat de stat, prin Banca Europeană de Investiții. Valoarea proiectului este de 115 milioane de euro, iar termenul de execuție anul 2026. În prezent, se lucrează la proiectul tehnic al noului Complex Matern-Pediatrie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.