Compania Webasto sprijină proiectele UAV

  de Special Arad | 6 aprilie 2021, 2:07 PM | Educaţie

  0

  Un proiect al Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Educațională prinde contur cu ajutorul companiei Webasto. Centrul de resurse educaționale integrate pentru copii proveniți din medii defavorizate a primit din partea companiei 22 PC-uri, videoproiectoare și alte echipamente IT care vor face parte din dotarea centrului.

  Studenții facultății alături de asistenți sociali, psihologi, profesori și psihopedagogi vor derula aici activități remediale pentru copiii defavorizați.

  „Este un proiect care vine în sprijinul comunității locale, care oferă șansa la educație celor care sunt privați, din diferite motive, de beneficiile serviciilor educative. Mulțumim Companiei Webasto pentru că ne sprijină proiectul și avem încredere că împreună putem face lucruri bune pentru societate”, a precizat decanul facultății, prof.univ.dr. Alina Roman.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.