sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Compania de Transport Public Arad face angajări pe mai multe posturi

  de Special Arad | 10 iunie 2020, 8:57 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  S.C. Compania de Transport Public S.A., cu sediul în Arad, Calea Victoriei nr.35 B-37, anunță că face angajări.

  Posturile vacante în cadrul societății sunt următoarele:

  – zugrav

  – zidar

  – electrician

  – vatman

  – auditor intern

  Toate informațiile se pot obține la Serviciul Resurse Umane – telefon 0257-338597.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pe o poarta dau afară, pe cealaltă angajează?
   Angajează vatmani, dar pe mulți i-au trimis în concediu obligatoriu.
   O să fie vatmani dar nu vor fi tramvaie, de alea 4 tramvaie care au ars din senin azi dimineață nu pomenesc nimic?
   Aceeași întâmplare ca cel care a ars în Făt Frumos, scurt-circuit, cu vagoanele fără curent, doar că ăla avea curent, și de la unul s-a propagat focul la alte 3.

   +6 voturi
   +1
   -1
  2. Electricieni îi dau afară , zidarii și zugravi pleacă singuri că sunt testați de catre administratorul firmei la el acasă și la directorul societății care își construiește casa la ieșire din Horia , iar dacă nu se supun sunt liberi de contract. Da asta face conducerea societății cu angajații își bat joc la propriu , iar de salarii nici nu mai sunt cuvinte sunt sub orice critică la o asemenea companie , de investiții nu mai este loc sau luat materiale și sunt depozitate la un loc sigur pentru noua casă a directorului general și uitați așa se fac și improvizațiile la mijloacele de transport în comun , iar cei ce nu se supun si incearca sa își spună punctul de vedere sunt puși pe liber. Întrebarea mea este dacă țineți cu adevărat la arădenii de ce nu încercați să scoateți la suprafață adevărul să știe toată lumea cine sunt și ce fac cu adevărat cei din conducerea CTP ARAD ?

   +8 voturi
   +1
   -1
  3. MAI CRIMINALILOR-ORDINARILOR.PANA CAND?MULTI FOSTI COLEGI AU SI ALTE POSIBILITATI NU DOAR TRAMVAIE.VOR PLECA CAND VA VA FI LUMEA MAI DRAGA,NU VETI ACOPERI LIPSA VATMANILOR SI VATMANITELOR CU SCOALA DE 4 VATMANEI.-DEJA AU LUAT LEGATURA CU TIMISOARA NU MAI PUTIN DE 8 VATMANI UNDE SALARIUL DE INCADRARE E 3 MII-JUMATE B O I L O R-CINE DRAC MAI STA LA VOI CU 2 MII-JUMATE-FALIMENT TRAMVAIE ARAD CAT DE REPEDE–

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.