Compania de Apă: Vor fi citite doar apometrele de pe domeniul public. Indexul de pe domeniul privat va fi estimat sau transmis telefonic de către locatari

  de Special Arad | 25 March 2020, 3:27 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În vederea prevenirii contactării și răspândirii virusului COVID-19, Compania de Apă Arad a luat măsura ca angajații Companiei să citească doar contoarele aflate pe domeniul public și cele ale asociațiilor de proprietari, citiri care se se vor efectua lunar. Însă în cazul apometrelor aflate pe domeniul privat, consumul va fi estimat în perioada următoare.

  În situația în care abonații ale căror apometre se află pe domeniul privat, adică apometrul se află în incinta gospodăriei lor, nu doresc să le fie estimat consumul, aceștia au posibilitatea să transmită indexul telefonic. Numărul de telefon pus la dispoziție pentru transmitere index dar și pentru orice alte probleme este :

  0257/270843 , interior 5 sau 6.

  De asemenea, indexul poate fi trimis si pe email la adresa: [email protected].

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.