miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Două localități arădene și o stradă din Arad, fără apă la început de noiembrie

  de Special Arad | 31 octombrie 2023, 3:22 PM | Știri Arad

  0

  Compania de Apă Arad anunță că joi, 02.11.2023, se vor executa lucrări de reparații și mentenanță la rețeaua de distribuție apă potabilă în localitățile Zimand Cuz și Utviniș.

  Din cauza acestor lucrări, în intervalul orar 09:00- 14:00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă în cele două localități. Compania de Apă Arad prezintă scuze utilizatorilor afectați pentru disconfortul creat și le recomandă să își asigure, din timp, o rezervă de apă pentru consum și menaj.

  Totodată, Compania de Apă Arad anunță alte întreruperi ale furnizării apei potabile, de data aceasta pentru schimbarea contoarelor vechi, mecanice cu altele noi, cu citire la distanță.

  Aceste întreruperi vor avea loc miercuri, 01.11.2023, în intervalul orar 08:30- 15:30, pe str. Orizontului din municipiul Arad.

  Pe această cale CAA roagă utilizatorii să faciliteze accesul si recomandăm să își asigure, din timp, o rezervă de apă pentru consum și menaj.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.