miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  450 de contoare cu citire la distanță, achiziționate de Compania de Apă Arad, vor fi montate începând de azi

  de Special Arad | 24 octombrie 2023, 9:13 AM | Știri Arad

  2

  Compania de Apă Arad continuă schimbarea vechilor contoare mecanice cu altele noi, cu citire la distanță.

  Înlocuirea a peste 11 mii de apometre în cadrul proiectului „Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Arad – contorizare inteligentă” a fost finalizată, iar acum, Compania de Apă Arad a achiziționat, din fonduri proprii, alte 450 de contoare cu citire la distanță.

  Astfel, de marți, 24.10.2023, va începe montarea acestora pe str. Septimiu, în cartierul Bujac.

  Pentru înlocuirea contoarelor va fi nevoie de întreruperea furnizării apei potabile în intervalul orar 08:30 – 15:00, pe str. Septimiu.

  „Rugăm utilizatorii să faciliteze accesul si recomandăm să își asigure, din timp, o rezervă de apă pentru consum și menaj”, transmite compania într-un comunicat.

  Montarea contoarelor inteligente este gratuită. Clienții Companiei de Apă din zonele afectate de întreruperea furnizării apei vor primi notificări la domiciliu cu cel puțin 24 ore înainte. De asemenea, anunțurile sunt publicate pe website-ul Companiei de Apă Arad – www.caarad.ro, pe pagina Facebook a CAA, dar și în presa locală.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aceasta asa zisa *companie*, in fond un stat in stat , cu inalt sprijin PNL, exercita o bataie de joc asupra consumatorilor de neanchipuit! Dl.Margineanu a promis o ancheta asupra activitatii acestei companii, care se deda la cele mai josnice magarii asupra consumatorilor…..de frica, acestia tac si nu sesizeaza la ANPC abuzurile companiei!

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.