luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Compania de Apă Arad a semnat un acord cu compania omonimă din Szeged pentru un proiect pe fonduri europene

  de Special Arad | 22 noiembrie 2018, 12:12 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Conducerea Companiei de Apă Szeged a fost prezentă la Arad pentru semnarea acordului de parteneriat cu Compania de Apă Arad în cadrul Proiectului „Îmbunătățirea managementului calitativ al râurilor transfrontaliere : Criș, Mureș, Tisa”. Proiectul depus de cele două companii a fost acceptat la finanțare europeană în cadrul Programului INTERREG RO-HU.

  În cadrul acestui proiect, Compania de Apă Arad propune îmbunătățirea calității apei râurilor Mureș și Crișul Alb în 4 puncte de măsurare, prin investiții la 4 stații de epurare, care au ca scop achiziția de lucrări și echipamente la Stația de Epurare a apelor uzate Ineu, la Stația de epurare a apelor uzate Lipova, la Stația de Epurare Arad și la Stația de Epurare Gurahonț.

  Până la sfârșitul anului, se va semna contractul de finanțare, în urma căruia va fi demarată implementarea proiectului. Valoarea totală se ridică la 4,060,327,24 euro din care, Compania de Apă Arad va primi pentru realizarea obiectivelor propuse suma de 3,093,801,24 euro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.