duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Compania de Apă are 2 autospeciale noi pentru curățarea canalelor și tevilor

  de Special Arad | 17 ianuarie 2024, 4:25 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Cele două autospeciale combinate achiziționate de Compania de Apă Arad la sfârșitul anului 2023 au ieșit de astăzi pe teren. Este vorba de două utilaje care vor asigura servicii de vidanjare și desfundare a canalizării și vor deservi tot  județul. Cu tehnologie de ultimă generație și performanțe remarcabile, autocombinatele sunt dotate cu pompe de vid pentru absorbție și pompe de înaltă presiune pentru curățarea canalelor și tevilor.

  Cele două autospeciale completează parcul de utilaje al Companiei de Apă Arad iar achiziția a fost imperios necesară pentru a asigura servicii optime de curățare și întreținere a conductelor.

  Compania de Apă Arad revine cu rugămintea ca arădenii să fie conștienți că funcționarea optimă a sistemului de canalizare depinde și de ei. La prima ieșire în teren a autospecialelor, doar din zona blocurilor de pe str. Nicu Aristide Dragomir, au fost evacuați din sistemul de canalizare peste 10 saci plini cu șervețele umede și alte materiale. Șervețelele umede și reziduurile de alimente grase aruncate necorespunzător în canalizare creează blocaje, care apoi provoacă înfundarea sistemului și previn drenajul neîntrerupt și continuu al apelor uzate.

  Citește și: Civilizație marca Aleea Tomis (și nu numai): „Pun excrementele blocului în saci!”. Compania de Apă se luptă cu morile de vânt împotriva șervețelelor umede” · Special Arad

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.