miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Primăria va monta cofrete inteligente pentru sirenele de alarmare a populației

  de Special Arad | 26 iunie 2023, 3:47 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Primăria Municipiului Arad anunță că în perioada următoare se vor monta cofrete inteligente pentru sirenele de alarmare a populației. Vorbim despre 26 astfel de dispozitive din totalul de 41 existente la nivelul municipiului.

  Noile cofrete inteligente sunt dotate cu mai multe medii de comunicaţie între centrala de alarmare şi sirene, respectiv modul radio, conexiune internet, conexiune prin cartele GSM, conexiune prin fir telefonic.

  Achiziţia noilor cofrete inteligente a fost necesară deoarece conexiunile prin fir telefonic cu sirenele electrice pe circuite închiriate cu contract între Primăria Arad şi S.C. Telekom România se vor desfiinţa în viitorul apropiat, fiind înlocuite cu fibră optică.

  În perioada următoare, respectiv 27.06.2023 – 07.07.2023, se vor monta noile cofrete inteligente în locul celor vechi existente la sirenele electrice din dotare de pe raza Municipiului Arad şi se vor face lucrări de mentenanţă şi verificare a sistemului de alarmare publică.

  „Recomandăm cetățenilor să rămână calmi, întrucât în perioada următoare declanșarea semnalelor acustice este strict pentru verificarea sistemului de alarmare publică”, transmite Primăria Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.