miercuri, 27 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Codul galben de furtună, extins până sâmbătă seara în aproape toată țara. În județul Arad, doar în zonele de deal și munte

  de Special Arad | 27 mai 2023, 11:44 AM | Naţional | Știri Arad

  0

  Meteorologii au emis o nouă avertizare sâmbătă, valabilă până la ora 23. Aceștia anunță că perioadele de instabilitate atmosferică se vor manifesta prin averse torențiale, intensificări ale vântului, descărcări electrice, cât și grindină în Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Transilvania, centrul și sudul Moldovei, precum și la munte. O avertizare similară a fost în vigoare și vineri, însă aceea nu includea și județele Moldovei.

  Municipiul Arad pare să fie ocolit de furtună și astăzi, conform prognozei, doar în zona de deal si de munte din județul Arad fiind așteptate averse torențiale, intensificări ale vântului și descărcări electrice.

  Conform ANM, cantitățile de apă vor ajunge la 20-25 l/mp și izolat vor depăși 30-40 l/mp.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.