Cod portocaliu de vânt și vijelie pentru județul Arad și nu numai!

  de - | 9 septembrie 2019, 9:41 AM | Regional | Știri Arad

  0

  Administrația Națională de Meteorologie anunță un cod portocaliu care include și județul Arad. Astfel în intervalul 09 septembrie, ora 15:00 și până seara la ora 21:00 vor fi intensificări ale vântului cu rafale ce vor depăși 80 de km/h și vijelii.

  Interval de valabilitate: 09 septembrie, ora 15:00– 09 septembrie, ora 21:00
  Fenomene vizate: intensificări puternice ale vântului
  Zone afectate: conform textului și hărții

  În intervalul menționat în județele Timiș, Arad, Bihor și Satu Mare vor fi perioade cu intensificări puternice ale vântului – rafale de peste 80…90 km/h și vijelii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.