Cod galben de ploi și instabilitate atmosferică pentru mai multe localități din Arad

  de Mihai Todoca | 6 octombrie 2020, 1:18 PM | Știri Arad

  0

  Conform unei avertizări venite din partea ANM, un cod galben de ploi și instabilitate atmosferică a fost emis de către meteorologi. Acesta cuprinde o mare parte a țării, județul Arad fiind afectat în localitățile Lipova, Șiria, Pâncota, Târnova, Zăbrani, Ghioroc, Șagu, Covăsînț, Conop, Păuliș, Ususău, Frumușeni și Șiștarovăț.

  „În intervalul menționat, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în zonele de deal și de munte, Maramureș, Transilvania, cea mai mare parte a Olteniei și Moldovei și nord-vestul Munteniei. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp și izolat 40…60 l/mp”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.