sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  News AlertCod Galben de averse torețiale, grindină și vijelii, la care se adaugă și frecvente descărcări electrice

  de Special Arad | 12 iunie 2020, 10:49 AM | Regional | Știri Arad

  0

  Specialiștii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie transmit o atenționare meteorologică de ultimă oră, potrivit căreia toată țara se va afla sub avertizare de Cod Galben vreme de trei zile.

  Astfel, meteorologii anunță că, începând de astăzi (12 iunie), de la ora 10:00 și până luni (15 iunie), în întreaga țară vor avea loc fenomene de instabilitate atmosferică temporar accentuată.

  Mai exact, în intervalul menționat, cu precădere în regiunile estice, nordice și centrale, precum și în zonele montane vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25-30 l/mp și pe arii restrânse 40-60 l/mp.

  Notă: În cursul săptămânii viitoare gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat în cea mai mare parte a țării.

  În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

  cod galben 12 iunie 2020

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.