joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cochetezi cu arta fotografică? Participă la concursul „Ars Fotografica” 2018 – ediția a XVIII-a!

  de Special Arad | 12 iunie 2018, 12:49 PM | Cultură

  0

  Asociația Foto Club Arad (fondată în 1968) vă invită să participați la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad 2018 – ediția a XVIII-a. Salonul din acest an va fi unul special, dedicat aniversării a 50 ani de la înfiinţarea Foto Club Arad.

  Secțiunile din acest an sunt: liber color şi liber monocrom.

  Salonul este sub patronajul AAFR nr. 022/2018 şi va fi organizat conform regulamentelor şi standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică şi ale Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

  Ultima zi de primire a fotografiilor este 01.10.2018, iar vernisajul şi acordarea premiilor vor avea loc în data de 16.11.2018 la Sala de Expoziţii Atrium Mall din Arad.

  „Cu ocazia acestui salon, împreună cu Centrul Cultural Judeţean Arad, respectiv Consiliul Judeţean Arad, vom tipări un catalog care va fi oferit câştigătorilor. Catalogul va avea şi o variantă digitală”, anunță președintele Foto Club Arad, AAFR Mircea Boran.

  Taxa de participare este de 40 lei sau 10 euro. Cluburile foto cu mai mult de 6 participanţi vor avea o reducere dacă vor lua legătura cu președintele Foto Club Arad.

  Borderoul de participare în format editabil îl puteţi găsi pe www.fotoclubarad.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.