marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Captură record de cocaină. Drogurile (9,5 tone) erau ascunse într-un transport de banane ecuadoriene

  de Special Arad | 26 august 2023, 10:18 AM | Internaţional

  0

  Poliția spaniolă a făcut o captură record de cocaină. Drogurile erau ascunse într-un transport de banane ecuadoriene, potrivit Reuters.

  Poliția spaniolă a realizat o captură record de cocaină, găsind 9,5 tone de droguri ascunse printre cutii de banane într-un container care venea din Ecuador. Descoperirea a fost făcută în portul Algeciras, în sudul țării.

  Aceasta este cea mai mare cantitate descoperită vreodată într-un singur container în Spania, a anunțat poliția prin intermediul unui comunicat.

  Cutiile erau marcate cu peste 30 de semne diferite care aparțin rețelor criminale europene care urmau să primească și să distribuie cocaina.

  Citește și: Cocaina din pământul de flori: administratorul firmei din Aradul Nou, trimis în judecată pentru trafic internațional de droguri de mare riscdro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.