Coca-Cola a contactat inițiatorii petiției pentru restaurarea reclamei de pe Mețianu

  de Special Arad | 2 iunie 2015, 9:33 PM | Recomandările editorilor

  1

  Campania „Vrem restaurarea reclamei Coca-Cola pe strada Mețianu”, inițiată de Arad Culture, a început să dea roade!

  După ce petiția online a strâns peste 600 de semnături și investigația Special Arad a elucidat „enigma” privitoare la „mica istorie” a picturii, respectiv identitatea proprietarilor clădirii pe care se află misterioasa reclamă cu Miss Marion Davies (citește articolul aici), campania a ajuns la urechile companiei Coca-Cola România, iar aceștia s-au arătat deschiși ideii de a se angaja în refacerea picturii murale din Arad.

  „Astăzi, Departamentul Marketing al Coca-Cola România ne-a contactat telefonic și ne-a asigurat că au început demersurile pentru restaurarea reclamei Coca-Cola de pe strada Mețianu. În aceste zile se calculează costurile aferente, urmând ca proprietarii clădirii, Primăria Municipiului Arad și familia Cladovan să fie contactați pentru semnarea contractului de publicitate”, anunță Arad Culture.

  Vă vom ține la curent cu noutățile, în continuare.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.