Și-a înscenat o spargere în propria locuință din Iratoșu. Poliția i-a descoperit fapta după 8 luni

  de Special Arad | 11 October 2022, 12:56 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Polițiștii Secției 2 Rurală Arad cercetează o femeie de 34 de ani, din Iratoșu, care, la data de 11 februarie, a reclamat furtul unor bijuterii și bunuri din locuință.

  În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a reieșit că cele reclamate nu sunt conforme cu realitatea. În fapt, femeia în cauză ar fi luat din locuință 1.000 de lei și bijuterii, după care ar fi aranjat locul faptei astfel încât să pară o intrare prin efracție.

  În cauză se continuă cercetările pentru furt și inducerea în eroare a organelor judiciare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.