luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Clubul UTA află mâine dacă poate juca cu spectatori ultimele două jocuri pe teren propriu din play-out

  de Lucian Dănilă | 16 aprilie 2024, 7:28 PM | Sport

  0

  Clubul UTA va afla mâine dacă va putea juca cu spectatori ultimele două jocuri de pe teren propriu din play-out. Comisia de Disciplină a FRF a dictat patru etape fără spectatori pentru Dinamo și pentru UTA în urma incidentelor de la partida de pe arena „Arcul de Triumf”.

  Deși ambele cluburi au făcut recurs, acesta a fost respins ca nefondat. Astfel mai rămânea „arma” apelului la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, dar și articolul din ROAF.

  Conform acestuia, cluburile sancționate se pot adresa Comisiei de Disciplină și Etică pentru a solicita suspendarea parțială a executării sancțiunii deciziei dacă îndeplinesc alte două puncte și anume: „Clubul în cauză să nu mai nu a mai fost sancționat pentru astfel de abateri în ultimul an, iar organul disciplinar să considere că scopul sancțiunii poate fi atins și fără executarea restului sancțiunii”.

  UTA și Dinamo au disputat deja două meciuri pe teren propriu, la fiecare dintre ele fiind interziși spectatorii cu excepția copiilor sub 14 ani.

  Avocatul clubului UTA a depus o cerere oficială la FRF, la fel ca și cel de la clubul Dinamo. Astfel, UTA află mâine dacă va putea avea spectatori la meciurile cu Oțelul Galați și FC U Craiova 1948, ultimele de pe teren propriu din play-out.

  Citește și: 

  UTA, victorie la scor în amicalul cu Progresul Pecica! Șase goluri, șase marcatori

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.