luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  UTA, victorie la scor în amicalul cu Progresul Pecica! Șase goluri, șase marcatori

  de Lucian Dănilă | 16 aprilie 2024, 7:13 PM | Sport

  0

  UTA se pregătește pentru întâlnirea de luni seara de la Ploiești, meci în care gruparea arădeană își va întâlni fostul antrenor, Gyuszi Balint debutând deja pe banca „lupilor galbeni”.

  În această după amiază, Bătrâna Doamnă a întâlnit Progresul Pecica într-un meci amical în care Mircea Rednic a putut să-i vadă mai mult la lucru și pe cei care au avut parte de puține minute în ultimele meciuri, dar și pe jucătorii împrumutați la Pecica.

  După o primă repriză echilibrată, o repriză în care UTA a reușit abia în ultimul minut să se desprindă pe tabela de marcaj, a urmat o a doua în care gruparea arădeană s-a impus la un scor demn de meciurile de tenis, 6-0.

  Cele șase goluri au fost înscrise de șase jucători diferiți: Ariel Lopez, Micovschi, Fabry, Luckassen, Omondi și Imoh Ezekiel. Îmbucurător este faptul că în a doua parte au înscris cinci dintre jucătorii cu veleități ofensive.

  Progresul Pecica – UTA Arad 0-6 (0-1)

  Pecica: Gakos (46 Burtic) – Moraru, Nasiru (55 Gomboș), Arsene (70 Szep), F. Nortey (65 A. Pașca) – Shiaondo (46 Wild), A. Iuga (72 Shiaondo) – M. Salka (67 Matyus), L. Bodri (55 Bozian), I. Pop (67 Bănățan) – Borcea (46 Pașcalău). Antrenori: Dan Stupar și Bogdan Bozian

  UTA (prima repriză): Fl. Iacob – Lopez, Iurasciuc, Benga, Rodrigues – Pedro, Freitas – R. Pop, Vlad Morar, Andrei David – Tudorie. Antrenor: Mircea Rednic

  UTA (repriza a doua): Kucher – Căpușă, Stolnik, Conte, Trif – Micovschi, Vulturar, Fabry, Omondi – Imoh Ezekiel, Luckassen.

  Arbitri: Tudor Jurcă – Andreea Șușcă, Nicoleta Șușcă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.