marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Arena „Francisc Neuman” poate fi ocupată la întreaga capacitate odată cu startul Ligii 1!

  de - | 28 iunie 2021, 8:41 PM | Sport | Topic special

  0

  Ministerul Tineretului și Sportului a emis astăzi o informare despre măsurile de relaxare ce vor fi adoptate inclusiv în sport de la data de 1 iulie. Astfel, începând de luna viitoare, sportul românesc se bucură de noi măsuri de relaxare în ceea ce privește participarea spectatorilor la competițiile sportive, scrie GSP.ro.

  Vom putea asista la meciuri în care tribunele ocupate la întreaga capacitate, dacă participanții sunt vaccinați împotriva COVID-19.

  Deocamdată, spectatorii vor putea asista la evenimente până la 50% din capacitatea spațiului, fie el deschis sau închis, scrie GSP.ro.

  Există și condiții…

  Conform MTS, „organizatorul poate decide organizarea și desfășurarea competițiilor sportive cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului, dacă toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV2 cu schemă completă de vaccinare, de la finalizarea căreia au trecut 10 zile”, se arată în comunicatul emis de Minister.

  Fanii vor trebui în continuare să îndeplinească o serie de criterii. Sunt acceptate doar persoanele vaccinate, cele care prezintă un test negativ, dar nu mai vechi de 72 de ore, sau cele care se află în perioada cuprinsă între 15 și 90 de zile de după infectarea cu Covid-19.

  Liga 1 va începe la data de 17 iulie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.