joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Clinica arădeană Laser System, călcată de mascați! Cadre medicale, bănuite că ar fi decontat servicii medicale fictive

  de Special Arad | 20 septembrie 2022, 2:33 PM | Știri Arad | Topic special

  4

  La data de 20 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la un centru medical, din municipiul Arad.

  Din cercetări, a reieșit că există suspiciuni rezonabile asupra mai multor cadre medicale, care își desfășoară activitatea la un centru medical, din municipiul Arad, că acestea ar fi decontat servicii medicale susceptibile a fi fictive în dauna Casei Naționale de Sănătate. Polițiștii efectuează în continuare cercetări în vederea stabilirii valorii prejudiciului, precum și în vederea administrării probatoriului și tragerii la răspundere penală a persoanelor bănuite, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals intelectual și fals informatic, toate în formă continuată.

  La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad. Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Investigații a Criminalității Economice și de cel al Direcției pentru Operațiuni Speciale. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bună ziua!
   Poate comentariul meu nu are legătură directă cu cele scrise mai sus, dar aș dori să scriu experiența mea în ceea ce privește serviciile prestate de centrul medical Laser System.
   Personal sunt foarte mulțumită de experiența mea la acest spital. Este un spital curat începând de la camere (am fost internată în diferite încăperi) Am fost operată de două ori de chist bartholin, iar medicii s-au comportat exemplar și recuperarea mea a fost una foarte bună. Cred că asta e mai important faptul că operațiile au reușit și medicii sunt pregătiți profesional.
   Să zicem să experiența mea e una ce ar trebui să fie normală. Să fie normal ca medicii să se comporte normal și civilizat, să fie profesioniști, dar la noi în țară normalul nu e întotdeauna normal. Asta dacă are logică ceea ce scriu.
   Soacra mea a fost internată la centru Laser, dânsa ea cancer a doua oară. Prima oară a avut acum 7 ani și i s-a tăiat sânul, apoi cancerul a recidivat, acum având cancer osos. Durerile fiind foarte mari. A fost mereu atent mutată, niciodată bruscată, întotdeauna schimbată la timp, la un buton distanță de toate nevoile dânsei. Noi nu a trebuit să aducem nimic de acasă. Lucru pe care l-am apreciat. A dispus de tot confortul necesar.
   În timp ce era internată, a avut operație la șold și și-a făcut recuperarea acolo, a făcut și Covid. A fost transportată în siguranță și apoi reprimită. Am crezut că nu mai terminăm cu spitalele. Trăgând linie eu sunt tare încântată de serviciile prestate.
   Personal sunt recunoscătoare acestor cadre medicale care lucrează la centrul medical Laser System. Bineînțeles că mă refer la cele cu care eu împreună cu familia mea am avut contact.
   În încheiere mă repet și spun că poate comentariul meu nu are legătură cu această anchetă, dar am dorit să scriu experiența mea.
   Vă mulțumesc!

   +8 voturi
   +1
   -1
  2. De ce nu merg mascați la spitalul județean, să oblige personalul să-și facă datoria ?
   Oare, ar saracii Casa de Sănătate să compenseze serviciile de calitate, decât să investească într-un Centru de Sănătate curat și cu personal bine calificat?, decât a investi in personalul ,,obosit” de la judetean și municipal?

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.