marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Claudiu Drăgan: „Brandul UTA ne obligă la profesionalism și performanță”

  de Lucian Dănilă | 25 septembrie 2014, 3:51 PM | Sport

  0

  Claudiu Drăgan a fost prezentat ca ultimul apărut în organigrama echipei arădene UTA. Fost jucător al echipelor UTA, Dinamo sau Universitatea Craiova, Drăgan este noul responsabil cu relația cu mass-media de la gruparea arădeană

  „Este un transfer important și binevenit”, spune Codruț Grădinariu, team-managerul echipei, care astăzi a vorbit mult mai puțin, lăsând locul noului său coleg. Claudiu Drăgan se va ocupa de relația cu mass-media.

  „Sunt mândru, sunt bucuros și onorat că fac parte din acest proiect și că reprezint unul dintre cele mai mari cluburi ale României. Acest brand ne obligă la profesionalism și performanță și mi s-a dat ocazia să lucrez alături de oameni minunați, prieteni ai mei, dar și alături de asemenea suporteri. M-am întors la Arad cu gânduri mari. Îmi doresc să realizez foarte multe”, spune Claudiu, la prima sa conferință de presă în noua calitate.

  „Facem lucruri pe care mulți dintre noi nu le-am mai făcut până acum, de aceea poate veți fi mai indulgenți în prima perioadă”, glumea fostul atacant, care s-a retras din fotbalul de performanță în această vară, în ultimele două sezoane el evoluând la Gyula Thermal, în Ungaria.

  IMG_3499

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.