duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Clădirea Maternității, un pericol public. ISU Arad intervine | Foto / Video

  de Raluca Medeleanu | 12 septembrie 2017, 12:05 PM | Recomandările editorilor | Strada

  0

  Că Aradul e plin de clădiri de pe care se desprind bucăți mari de tencuială sau ornamente, e un lucru bine știut și – am putea spune – banalizat deja. Însă când începe să cadă bucăți tocmai de pe clădirea care găzduiește Spitalul de Maternitate, se îngroașă treaba. Frumos „bun venit” le oferim copiilor proaspăți sosiți pe această lume! Frumos sentiment le oferim părinților și tuturor rudelor care vin să-i vadă pentru prima dată pe acești copii!

  Astăzi, în jurul orei 11:00, un echipaj al ISU Arad s-a deplasat pe strada Episcopiei pentru desprinderea unor elemente de pe acoperișul Spitalului de Maternitate. Este vorba de bucăți de fier mai exact, care erau într-un pericol maxim de cădere, căci abia mai rămăseseră agățate, stând suspendate în aer, către trotuar.

  Menționăm că anul trecut, Direcția de Sănătate Publică Arad a ridicat un semnal de alarmă în ceea ce privește pericolul pe care îl reprezintă clădirea Maternității de pe str. Episcopiei expertizată cu risc seismic de gradul patru. În luna ianuarie a anului trecut s-a mai produs un incident îngrijorător, când o bucată mare s-a desprins din clădire, aterizând într-o zonă în care treceau pacienţi şi medici. Nici atunci, nici de această dată nu s-au înregistrat victime.

  (foto/video: Mihai Todoca)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.