duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivClădirea din sticlă a familiei deputatei Boghicevici și-a luat „zborul” spre… Italia

  de O. Peniță | 21 aprilie 2016, 12:30 PM | Culise | Recomandările editorilor

  1

  Clădirea acoperită cu sticlă a familiei Boghicevici a fost multă vreme „cap de afiș” pentru unele dintre ziarele din Arad, și nu numai, acestea întrecându-se în speculații cu privire la „investiția” masivă (și proveniența banilor) pentru realizarea unei asemenea construcții.

  Din această lună a anului 2016, undeva la începutul ei, clădirea (situată pe calea Radnei la numărul 184) nu mai aparține familiei deputatei, ea fiind vândută unei firme din Arad (dar cu investitori italieni în spate), care se ocupă cu comercializarea unei anumite mărci de cafea – firmă care  a mai cumpărat și alte proprietăți impozante în municipiul și județul nostru.

  Din informațiile pe care le deținem, doamna și domnul Boghicevici au încasat bani frumoși în urma tranzacției, declarația de avere a familiei „îmbogățindu-se” cu aproximativ 150.000 de euro. Deși… după ochiul obiectiv al oricărui arădean cu puțină experiență în imobiliare… e cam puțin….

  Mai e necesar să spunem că revenim?

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.