miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sătul de certurile cu nevasta, a plecat să bea o cafea. Chiar cea mai scumpă cafea: l-a costat 2.000 de lei!

  de Lucian Dănilă | 9 aprilie 2020, 9:33 AM | Coronavirus | Naţional

  0

  Un tânăr din Bistrița s-a săturat de certurile cu nevasta și a plecat să se liniștească la o cafea. A plecat chiar în cealaltă zonă a orașului, iar acolo s-a întâlnit cu reprezentanții Jandarmeriei.

  A fost, probabil, cea mai scumpă cafea pe care a băut-o vreodată…

  „Un bistrițean are șanse serioase să intre în Cartea Recordurilor, după ce ‘’a plătit 2000 de lei pentru o cafea’’.

  Pe fondul unor neînțelegeri cu partenera de viață, un bistrițean, în vârstă de 32 de ani a plecat de acasă pentru a-și savura cafeaua în oraș, la o distanță considerabilă de domiciliu.

  Cu toate că măsurile Ordonanțelor Militare interzic ieșirile fără un motiv bine întemeiat, bărbatul a ales să își bea cafeaua în zona Han, deși domiciliul său se află tocmai în celălalt capăt al orașului.

  De această dată, bărbatul nu s-a întâlnit însă cu reprezentanții care omologhează recordurile mondiale, ci cu un echipaj de jandarmi.

  Jandarmii bistrițeni nu i-au aplicat ‘’recordul’’ amenzii, iar acum, bistrițeanul va avea de plătit 2000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care privesc restricțiile de circulație, conform Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

  Morala: În această perioadă, alege să-ți bei cafeaua acasă, este mult mai ieftin!”, scrie pe pagina de facebook a Jandarmeriei Române.

  bistrita 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.