Sătul de certurile cu nevasta, a plecat să bea o cafea. Chiar cea mai scumpă cafea: l-a costat 2.000 de lei!

  de Lucian Dănilă | 9 aprilie 2020, 9:33 AM | Coronavirus | Naţional

  0

  Un tânăr din Bistrița s-a săturat de certurile cu nevasta și a plecat să se liniștească la o cafea. A plecat chiar în cealaltă zonă a orașului, iar acolo s-a întâlnit cu reprezentanții Jandarmeriei.

  A fost, probabil, cea mai scumpă cafea pe care a băut-o vreodată…

  „Un bistrițean are șanse serioase să intre în Cartea Recordurilor, după ce ‘’a plătit 2000 de lei pentru o cafea’’.

  Pe fondul unor neînțelegeri cu partenera de viață, un bistrițean, în vârstă de 32 de ani a plecat de acasă pentru a-și savura cafeaua în oraș, la o distanță considerabilă de domiciliu.

  Cu toate că măsurile Ordonanțelor Militare interzic ieșirile fără un motiv bine întemeiat, bărbatul a ales să își bea cafeaua în zona Han, deși domiciliul său se află tocmai în celălalt capăt al orașului.

  De această dată, bărbatul nu s-a întâlnit însă cu reprezentanții care omologhează recordurile mondiale, ci cu un echipaj de jandarmi.

  Jandarmii bistrițeni nu i-au aplicat ‘’recordul’’ amenzii, iar acum, bistrițeanul va avea de plătit 2000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care privesc restricțiile de circulație, conform Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

  Morala: În această perioadă, alege să-ți bei cafeaua acasă, este mult mai ieftin!”, scrie pe pagina de facebook a Jandarmeriei Române.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.