miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Citizenit anunță noi trupe la festivalul Particles 6! Încă poți susține asociația cu 3,5% din impozit

  de Tomck@t | 23 mai 2024, 3:16 PM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Festivalul Particles – ediția a șasea – va avea loc în natură, în parcul din Micălaca, între 14 – 16 iunie. Va fi un weekend plin de artă, muzică și activități pentru întreaga familie, promit organizatorii, Asociația Citizenit. Lista artiștilor și trupelor invitate sunt anunțate treptat, în aceste zile. Până acum, se știe că vor concerta trupele Robin and the Backstabbers, Astro Générale și Luiza Zan Quintet.

  Prima trupă anunțată a fost Robin and the Backstabbers, care va cânta la Arad în data de 15 iunie. Formația combină rockul eclectic cu versuri moderniste, criptice, și își descrie stilul drept „pop melodramatic”. Este activă din 2010, fiind descoperită de Radio Guerrilla, unde Robin and the Backstabbers a lansat prima melodie, „Vânătoarea regală”.

  La Particles 6 vine și trupa Astro Générale, care va cânta live sâmbătă, 15 iunie. Astro Générale este o trupă din Oradea, formată în 2018 de muzicieni pasionați și creativi, printre ei aflându-se și un arădean. Proiectele lor reprezintă o inițiativă de a explora lumea muzicii prin îmbinarea unor sunete retro-futuriste și psihedelice cu atmosfera disco a anilor ’70. Piesele lor au și un twist personal cu influențe post-punk și indie, creând o experiență sonoră care reflectă câte puțin din personalitatea fiecărui membru al trupei.

  Din lineup-ul Particles 6 face parte și Luiza Zan, care va veni la Arad alături de un grup divers de tineri muzicieni. Cvintetul va cânta pe scena amenajată în parcul din Micălaca duminică, 16 iunie. Luiza Zan încântă prin vocea sa remarcabilă, cât și prin colaborarea cu un grup de admirabili tineri muzicienI, alături de care aduce la viață un sunet colectiv rafinat și proaspăt. Oferă o experiență completă, plină de energie proaspătă și inovație artistică, aducând un nou suflu în peisajul muzical românesc. Solista va prezenta ultimul său proiect, „In My Village”, alături de Vlad Briciu (pian), Răzvan Florescu (vibrafon), Dimitrie-Cristian Milea (chitara bas), Anthony Gutierrez (tobe) și invitați locali speciali.

  Dacă îți place festivalul Particles și tot ceea ce face Citizenit în Arad, poți susține asociația redirecționând 3,5% din impozitul pe venit.

  sustine Citizenit

  Au mai rămas doar 4 zile în care poți completa formularul de redirecționare, termenul limită fiind 27 mai.

  „Dacă dorești să ne susții activitatea, acum e momentul tău! Poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit simplu și rapid pentru a sprijini viitoarele proiecte ale Citizenit! Dacă ne urmărești și îți place ceea ce facem, contăm pe ajutorul tău!”, anunță Citizenit pe pagina oficială de Facebook.

  Tot ce trebuie să faci este să intri pe redirectioneaza.ro/citizenit și să urmezi 3 pași simpli. Întregul proces durează doar 2 minute.

  •  Citește și: Citizenit și Excelsior organizează concursul foto „Între spații urbane și locuri naturale”, în cadrul Particles

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.