miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Citizenit și Excelsior organizează concursul foto „Între spații urbane și locuri naturale”, în cadrul Particles

  de Tomck@t | 23 mai 2024, 1:42 PM | Cultură | Topic special

  0

  În cadrul festivalului Particles, care în acest an va avea loc între 14 și 16 iunie în parcul din Micălaca, asociațiile Citizenit și Excelsior organizează un concurs de fotografie digitală cu titlul „Între spații urbane și locuri naturale”.

  Vot fi acordate și premii și pot participa atât fotografii profesioniști, cât și cei amatori.

  „Te poți înscrie cu fotografii color sau alb-negru care surprind frumusețea urbană și naturală a zonei riverane a râului Mureș. 20 dintre fotografiile înscrise vor fi selectate pentru o expoziție în aer liber care va avea loc între 14 și 16 iunie în Arad, la Festivalul Particles 6”, anunță organizatorii.

  Termenul limită pentru înscriere este 6 iunie. Regulamentul și formularul de înscriere se găsesc aici.

  PREMII

  Pe lângă faptul că 20 de fotografii câștigătoare vor fi expuse în aer liber, în cadrul festivalului Particles, organizatorii oferă și următoarele premii: Locul 1 – 500 lei, Locul 2 – 400 lei, Locul 3 – 300 lei și Premiul Publicului – 200 lei.

  Concursul de fotografie digitală „Între spații urbane și locuri naturale” este realizat cu sprijinul Rețelei pentru Natură Urbană și BRD Groupe Société Générale.

  Citește și: Asociația Citizenit, câștigătoare la Gala Premiilor AFCN cu Festivalul Particles de la Arad · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.