CitiZenit te îndeamnă să vânezi cele mai faine clădiri din Arad

  de Special Arad | 6 octombrie 2016, 4:57 PM | Știri Arad

  0

  După ce au căutat cele mai frumoase porți ale Aradului, Asociația CitiZenit organizează un nou concurs de plimbat, privit și povestit, invitând orice pasionat de fotografie să depisteze cele mai frumoase clădiri ale orașului.
  Cu toții ne plângem de clădirile cu potenţial arhitectural din orașul nostru, dar lăsate în paragină. Ne uităm tot mai rar la fațadele care tot mai des ajung pe asfalt şi rar băgăm de seamă felul în care multe clădiri pe lângă care trecem zi de zi ne influențează viața prin poveștile lor. Pentru a face cunoscută povestea clădirilor uitate din Arad lansăm concursul de fotografie „Vânătoarea de Clădiri”. Prin acesta ne propunem să iniţiem o arhivă a clădirilor interesante din Arad, continuând totodată să atrăgem atenția asupra importanței patrimoniului arhitectural.

  În următoarele zile, când treci pe lângă o clădire care îți spune o poveste, ascult-o și spune-o mai departe! Fie că e o clădire veche, dar frumoasă, care ți se pare că ar putea fi restaurată, sau una gata restaurată, fă o fotografie sau două, trimite-o la adresa de email [email protected] cu mențiunea «Vânătoarea de clădiri», împreună cu numele și numărul tău de telefon, iar noi o vom printa și introduce în Expoziția «Vânătoarea de clădiri», care va avea loc între 21-23 octombrie 2016, la Atrium Mall”, spun organizatorii concursului.

  Data limită pentru trimiterea fotografiilor este duminică, 16 octombrie 2016, ora 23:00.

  Fotografiile înscrise vor fi supuse votului public în perioada 21-23 octombrie, iar autorul fotografiei care adună cele mai multe voturi va câştiga un premiu surpriză din partea Atrium Mall.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.