sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Circulație în condiții de iarnă pe majoritatea drumurilor din sudul țării. Ninsoare pe A1 și A2, lapoviță pe A3

  de Special Arad | 27 ianuarie 2021, 8:07 AM | Naţional

  0

  Centrul Infotrafic din Poliția Română transmite că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, dar ninge pe majoritatea arterelor rutiere din județele aflate în partea de S și S-E a țării, circulația desfășurându-se în condiții de iarnă.

  În județele Constanța și Tulcea, din cauza viscolului și vizibilității reduse, este restricționată circulația autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone pe DN 22 între localitățile Lumina și Mihai Viteazu, DN 3 Cobadin – Ostrov și pe DN 22A Hârșova – Topolog, DN22D Macin – Babadag.

  În cursul nopții s-a acționat cu utilaje pentru menținerea stării de viabilitate a carosabilului.

  Situația pe principalele artere rutiere se prezintă astfel:

  – Autostrada A1 București – Pitești – ninge ușor, carosabil umed, la negru

  – Autostrada A2 București – Constanța – condiții de ninsoare ușoară, fără depuneri pe carosabil, 0° (km 10 – 143), precipitații ușor mai intense, ninsoare cu rafale de vânt, carosabil parțial acoperit de zăpadă, 0° (km 143 – 193), precipitații sub formă de ploaie, carosabil umed, 0° (km 193 – 212 și Autostrada A4 Ovidiu-Agigea)

  – Autostrada A3 București – Ploiești: lapoviță pe tot tronsonul, carosabil acoperit parțial cu zăpadă, -1°.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.