marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Circuitul Gastronomic, pe plaja de la Ghioroc, cu degustare de vinuri

  de Special Arad | 21 august 2018, 7:06 PM | Știri Arad

  1

  (foto: Ghioroc Summer Fest Official / Facebook)

  Circuitul Gastronomic al județului Arad, o campanie inițiată de Consiliul Judeţean Arad, poposește la Ghioroc în data de 25 august.

  Degustări de vin, meniu apetisant, plajă şi baie în lacul Ghioroc vor fi  principalele ingrediente ale zilei de sâmbătă! Plecarea va avea loc la ora 9:00 din fața Consiliului Județean Arad (str. Corneliu Coposu nr.22) iar întoarcerea la Arad va avea loc la ora 16:00.

  La Ghioroc, meniul va fi compus din grătar de pui sau porc, la alegere, cu garnitură, salată de varză și apă minerală sau plată. De asemenea, organizatorii vor oferi o degustare de trei soiuri de vin. Prețul unui pachet este de  62 lei de persoană şi include transportul dus-întors cu autobuz de la Compania de Transport Public Arad.

  „Circuitul Gastronomic prezintă particularitățile județului Arad și a atras până acum sute de vizitatori. Faptul că acesta poposeşte în acest week-end la Ghioroc este o confirmare a implicării Consiliului Județean în dezvoltarea și mediatizarea unor obiective locale, dar și a implicării Primăriei Comunei Ghioroc în dezvoltarea a ceea ce noi numim «poarta Podgoriei Aradului»”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

  Înscrieri la 0728 116 412, zilnic, de la ora 9:30-16:30, inclusiv vineri.

  Pentru informații și poze din Circuitul Gastronomic, dați „Like” pe Facebook la pagina https://www.facebook.com/GastronomieArad/

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Da? … și la „Zilele Aradului” halim fastfood-ărie/street-food la „Picknik”??? Că autohtonii nu au fost „acreditați” la un așa evenimet al „gastromiei” locale, că au îndrăznit să propună cârnatul, langoșul și micul. Pița și hamburgerii, însă s-au calificat ca reprezentanți ai plăcerilor culinare locale.

   Și eu sunt „Comunistul”. 😀

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.