Cipru, lovit de cel mai devastator incendiu din istoria țării. Autoritățile cer ajutor internațional | Video

  de - | 4 July 2021, 9:46 AM | Internaţional

  0

  (foto: capturi video YouTube)

  Cipru cere ajutor internațional pentru a face față unui incendiu de proporții, descris de autorități drept cel mai devastator din istoria țării, informează BBC, citat de Aleph News. Zeci de case și mașini au fost distruse, din fericire însă nimeni nu a fost rănit.

  Focul este împrăștiat de vânt în sudul insulei, în Districtul Limassol, și a dus la evacuarea forțată a unor localități din apropiere.

  Temperatura în Cipru în ultima săptămână a atins și 40 de grade Celsius în ultima săptămână, iar experții susțin că astfel de evenimente vor deveni din ce în ce mai frecvente din cauza încălzirii globale.


  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.