Cine, ce, cum, unde, dar mai ales când este un om la locul lui? Aflăm în această seară, la Cinema Arta!

  de Special Arad | 14 decembrie 2018, 12:56 PM | Cultură | Film

  0

  (foto: Ziarul Metropolis)

  Cine, ce, cum, unde, dar mai ales când este un om la locul lui? Acestea sunt întrebările pe care le ridică regizorul Hadrian Marcu în lungmetrajul său de debut, „Un om la locul lui”, un film despre decizii imposibil de asumat, pe care arădenii îl pot viziona în această seară (vineri, 14 decembrie), de la ora 20.

  Filmul înregistrează degradarea la care se ajunge în urma unor greșeli repetate. Incapacitatea de schimbare pozitivă. Lupta interioară a unui bărbat care se află într-o situație limită. Eșecul său în a se înțelege pe sine însuși sau problemele cu care se confruntă. Eșecul de a se adapta.

  Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, înainte de începerea filmului, cu 10 lei (preț întreg), 5 lei (preț redus pentru studenți și pensionari) sau 2,5 lei (preț redus pentru elevi, cu carnetele vizate la zi).

  Sinopsis:
  Petru este inginer de foraj într-o companie multinațională și se pregătește să se căsătorească cu iubita sa care e însărcinată. Viața sa aparent liniștită este complet bulversată atunci când o colegă cu care Petru are o relație adulteră suferă un accident grav de muncă. Petru nu reușește să se împace cu gândul că noua sa viață abia începe în timp ce a ei pare a se fi sfârșit. Având în vedere că situația este în mod obiectiv iremediabilă, Petru își asumă riscul de a căuta un echilibru imposibil între cele două femei.

  Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.