Cinci minori, prinși după ce au profanat mai multe morminte. Aceștia s-au filmat în timp ce distrugeau monumentele funerare

  de Special Arad | 4 decembrie 2020, 12:37 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  În Arad a devenit o modă distrugerea crucilor din cimitire și prea puțini sunt prinși după ce fac aceste lucruri. Din fericire, măcar cinci din numărul încă necunoscut au fost prinși. Aceștia, toți minori din Vânători, au mers într-un cimitir de pe raza localității în urmă cu aproximativ o săptămână și au început să distrugă tot ce au considerat ei mai interesant. Mai mult de atât, mândri de fapta lor, aceștia s-au și filmat în timp ce profanau mormintele.

  Citește și  De patrioți ce sunt, niște derbedei s-au pus să răstoarne mai multe cruci dintr-un cimitir arădean

  Comunicat: Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au desfășurat, la data de 3 decembrie a.c., 5 percheziții domiciliare în localitatea Vânători.
  În urma activităților desfășurate, au fost identificați 5 minori din localitate, aceștia fiind bănuiți de distrugerea a 11 monumente funerare dintr-un cimitir de pe raza localității, la data de 28 noiembrie a.c..

  De la domiciliile celor bănuiți au fost ridicate dispozitive audio-video cu filmări și fotografii cu valoare probatorie, fiind continuate cercetările într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de profanare de morminte.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.