Chevrolet va lansa în acest an două modele de mașini electrice în parteneriat cu… Walt Disney

  de - | 21 January 2021, 1:46 PM | Auto

  0

  (foto: slashgear.com)

  Chevrolet a găsit un partener inedit cu care vrea să intre în lupta pentru supremația viitorului mașinilor electrice: Walt Disney.

  Compania a făcut echipă pentru lansarea a două mașini electrice, o nouă versiune a hatchback-ului electric Bolt, dar și un model total nou numit Bolt EUV, scrie alephnews.ro.

  Acesta ar urma să aibă tehnologia Super Cruise de pe Cadillac pentru mașinile autonome. Astfel, Chevrolet va intra în competiție cu alte companii ca Tesla, Google și Apple în cursa pentru o mașină care nu are nevoie de șofer.

  Încă nu se știe ce rol ocupă Walt Disney în acest parteneriat cu excepția apariției unei tinere domnișoare costumată în Tinker Bell, în teaserul de mai devreme. Lansarea va avea loc pe 14 februarie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.