Un Chevrolet de la Taxi Europa s-a izbit de un VW Polo, pe Victoriei, în Arad. O femeie a fost transportată la spital (Foto)

  de Luci Precup | 16 octombrie 2015, 8:39 PM | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Un urmă cu aproximativ 30 de minute, pe Victoriei, în municipiul Arad, un Chevrolet care circula dinspre UTA spre Intim, cu o femeie, româncă, și doi pasageri italieni, s-a izbit de un Volkswagen Polo. Chevroletul, aparținând Taxi Europa, circula pe banda a doua când, la un moment dat, de pe banda unu, un Volkswagen Polo i-a tăiat calea, cu intenția de a vira pe o stradă  (pe care era interzis să intre) la stânga.
  În urma coliziunii femeia din taximetru a fost transportată la spital pentru a i se acorda primul ajutor.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.