duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cheresteaua inteligentă, burdușită de țigări de contrabandă, a fost „prinsă” la Vama Nădlac! Încerca să treacă, nevinovată, frontiera…

  de Mihai Todoca | 26 martie 2021, 1:06 PM | Culise | Topic special

  2

  După o lună și jumătate de la publicarea articolului „Cheresteaua inteligentă și țigările de contrabandă – „victime” ale unui incendiu inopinat și intenționat” , iată că acea cherestea inteligentă sau… alta, dar la fel de „deșteaptă”, a început să umble, nu prin Vladimirescu, ci prin vămi. Ceea ce ne și așteptam, dealtfel, fiindcă eram aproape convinși că această cherestea sau alta… nu poate sta locului. Că îi place să umble de pe drumurile județului până departe, în străinătate.. că doar pe bani negri umblă!

  Doar că fiind atât de grăbită să ajungă la destinație, a cam uitat să își ia măsuri de precauție și a fost prinsă, probabil în urma unui denunț (că altfel cum?), descoperită, desfăcută în bucăți și…

  Din informațiile noastre și din poza pe care o avem fiindcă a făcut-o un martor, seara trecută, în Vama Nădlac, polițiștii de frontieră au reținut un tir burdușit cu cherestea care, la rândul ei, era burdușită cu cartușe de țigări, cam 200 la număr, dacă am reținut bine amănuntul.

  Oricât ne-am dat noi peste cap să aflăm cine, ce, cum a făcut de a oprit ieșirea camionului în afara țării, spre rușinea noastră, nu am aflat. Dar încă așteptăm, că suntem tineri și mai avem răbdare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.