Chatbox cel Mare la Scienta

  de [email protected] | 17 June 2014, 2:37 PM | Știri Arad

  0

  Cu predarea ștafetei către noul său frățior, Chatbox își încheie sezonul cu o ultimă ediție. Grupul #GCM, alături de partenerii săi invită Arădenii și nu numai pe 21 Iunie, ora 15:00, în interiorul librăriei Scienta pentru a lua parte Chatbox-ului cel Mare.

  Ambiționați-vă vara aceasta cu invitați simbol ai orașului nostru, din domeniul muzicii, teatrului și a antreprenoriatului.

  Speakerii vor fi dezvăluiți unul câte unul, în 5, 10, 12, respectiv 17 Iunie, pe pagina de facebook a Chatbox-ului iar persoanele interesate vor putea participa numai pe bază de invitație. Evenimentul, cel mai mare din istoria proiectului, va pune la dispoziție o serie de surprize inedite și inclusiv un bufet suedez. 

  – Speakeri –

  Diana Engler – Antreprenor de succes, promotor al culturii, deținătoare a celei mai populare librării din oraș și gazdă a nenumărate evenimente culturale. 

  Zoltan Lovas – Unul dintre cei mai cunoscuți actori ai Teatrului de Stat Arad „Ioan Slavici”. Acesta nu doar se mândreste cu faptul că este arădean; o arată, o simte și transmite și altora, așa cum doar un actor desăvârșit știe să o facă.

  Lei Marina Laura – O notă de feminitate pe portativul culturii muzicale arădene. O prezenţă agreabilă în miezul evenimentelor din Mica Vienă. Iniţiatoarea unui cvartet care ne încântă şi descântă mereu auzul cu partituri din muzica clasică, jazz, rock, caffe concert şi muzică de film. 

  Speaker #4 – 17 iunie


  Chatbox este un eveniment cu intrare liberă, deschis tuturor. Scopul acestuia fiind de a inspira, motiva și de a te încuraja să-ți urmezi visurile.

  Proiectul a luat naștere în Martie, 2012 din dorința de a găsi persoane pasionate de diferite activități și împreună să formeze un mediu „organic” de socializare, informare și dezvoltare.

  Până în prezent s-au organizat 14 ediții unde au participat peste 30 de speakeri si 300 de participanți.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.