sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Chatbox cu Adina Horga și Anda Avramuț

  de Special Arad | 22 aprilie 2014, 10:02 AM | Știri Arad

  0

  În căutarea unui refresh? Librăria Scienta își redeschide ușile pentru o nouă ediție de Chatbox organizată de Norbert Szucs și Adrian Rotar. Episodul cu număru paisprezece va avea ca invitați speciali pe Adina Horga, reprezentanta grădinițelor private Marry Poppins și dezvoltatorul direct de noi generații, respectiv Anda Avramuț, voluntară iscusită, tânără călătoare și pasionată de Couchsurfing.

  Află ce înseamnă să fii mereu cu un pas în afara zonei de confort, ce înseamnă să ai pe umeri potențialul viitorilor lideri, sute de povești de succes sau inversul acestora. Află cum să fi tu însuți și de ce merită să lupți pentru visurile tale. Află totul la penultima oprire din acest sezon.

  Vino la Chatbox, joi, 24 Aprilie, la ora 19:00, în librăria Scienta și scapă de astenia primăverii, fii din nou cu lumea la picioare, interacționând cu speakeri plini de energie și informații fresh.

  Chatbox este un eveniment cu intrare liberă, deschis tuturor. Scopul acestuia este de a inspira, motiva și de a te încuraja să-ți urmezi visurile.

  Proiectul a luat naștere în Martie 2012 din dorința de a găsi persoane pasionate de diferite activități și împreună să formeze un mediu „organic” de socializare, informare și dezvoltare.

  Până în 2013 s-au organizat 10 ediții unde au participat peste 25 de speakeri si 200 de participanți iar anul acesta, mai exact, pe 29 Ianuarie, grupul #GCM (Grandma’s Craft Monkeys) a revine cu un nou sezon plin de surprize.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.