Ministrul Transporturilor avertizează cu rezilierea contractului la lucrările pentru Centura de Sud a Timișoarei

  de - | 28 August 2022, 1:54 PM | Regional

  0

  (foto: opiniatimisoarei.ro)

  În urmă cu cateva zile, stadiul fizic de realizare a celui mai important obiectiv de infrastructură pentru Timișoara, Centura Sud, ajunsese la aproape 55%, potrivit opiniatimisoarei.ro.

  Deși, conform contractului, Varianta de Ocolire Sud ar trebui să fie gata de Crăciun, asta nu se va întâmpla. După o serie de probleme în acționariatul companiei Tirrena Scavi, care au atras și altele, iar mai apoi au dus la solicitarea unui credit bancar important, care a fost aprobat, cei de la Tirena Scavi au cerut CNAIR un răgaz să se reechilibreze pentru a putea asigura ritmul necesar pe șantierul Centurii Sud de la Timișoara.

  Aflat la Timișoara, vineri, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a spus că a avut înțelegere pentru antreprenor, dar că acum îi dă ultimul avertisment. Daca mobilizarea nu crește, Sorin Grindeanu a anunțat că își va asuma rezilierea contractului, chiar dacă se vor pierde luni bune până când se va găsi o altă companie să continue proiectul.

  Citește mai mult pe opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.