Cetățenii care intră în țară sunt preluați de echipaje de Poliție și transportați în convoi către centrele de carantinare din județele de care aparțin | Video

  de Andrei Fuliaș | 11 martie 2020, 12:53 PM | Coronavirus | Naţional | Știri Arad | Topic special

  0

  Autoritățile iau măsuri stricte în ceea ce îi privește pe acei cetățeni, fie ei români, fie de altă naționalitate, care intră în România. Astfel, toți cetățenii care intră în țară și care vin din așa-numitele zone „roșii” afectate de COVID-19 (coronavirus) sunt transportați obligatoriu în centrele de carantinare din județele de care aparțin.

  În acest sens, încă de la intrarea în România, autoritățile formează convoaie cu mai multe mașini, iar aceste convoaie sunt însoțite de către echipaje ale Poliției și/sau ale Jandarmeriei și sunt duse către respectivele centre de carantinare. Dacă cetățenii sunt din alte județe decât județul Arad, sper exemplu, aceștia sunt transportați în convoi până la limita următorului județ, unde convoiul este preluat de către echipaje ale Inspectoratele de Poliție din județele respective.

  Întâmplător am surprins și noi un astfel de convoi pe Autostrada Nădlac-Arad (A1), convoi care era însoțit de trei autospeciale de Poliție. Două dintre respectivele autoturisme erau înmatriculate în Italia, iar alte două în România. Cum unul dintre cele două autoturisme era înmatriculat în județul Constanța, este foarte probabil ca și pasagerii să fie tot din Constanța, iar potrivit procedurilor, aceștia va fi escortați de echipaje de Poliție până în județul lor, fiind preluați, așa cum spuneam, de alte echipaje în fiecare județ până la destinație.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.